VRZA QSO Party

Uiteraard zal onze afdeling ook weer meedoen met de jaarlijkse QSO Party vanuit de clubshack in Oegstgeest.

Ervaar hoe het is om met een Procom op 105 meter hoogte en een flinke klap vermogen contacten te maken met andere clubstations en zelfstandige amateurs. Uiteraard kun je ook kiezen voor een van de Yagi’s. Schrik er dus niet van als je na je ‘QRZ’ opeens een Belg aan je staart hebt hangen op 2 meter FM! Dat vinden wij n.l. heel normaal….

Nog even voor de goede orde: de VRZA QSO Party is dus géén contest! Je hebt alle tijd om een leuk QSO te maken, dus geen vluchtige, snelle contacten in de trent van “5/9, 73, QRZ?” Er worden dus ook geen punten uitgewisseld en het is gewoon ontzettend relaxed en gezellig.

Het vindt plaats op zondag 19 november van 13.00 tot 16.00 uur. De gebruikte banden zijn uitsluitend 80m (van 3.650 tot 3.750 MHz) en 2m, zowel in FM als SSB smaak.

Je kunt natuurlijk zomaar even binnenlopen, maar we zouden het wel fijn vinden als we wat operators op voorhand kunnen noteren. Dat kan d.m.v. een emailtje naar Steven PD7K, onze contestmanager: steven@pa6v.nl


Reacties zijn gesloten.