Datum Lenteronde

Jawel, de datum van de Lenteronde is bekend; het vervolg op de VERON Leiden & VRZA Kagerland Paashaasronde in 2022….

Het gaat gebeuren op zaterdag 6 april 2024.

De deadline naar Pasen gingen we niet meer redden (we hadden het een beetje druk), dus bij deze is hij omgedoopt in ‘Lenteronde’. Sommigen dachten dat we van het woord ‘Pasen’ af wilden, maar wij laten ons niet in met dat soort fratsen. Het kon gewoon niet plaatsvinden op of rond Pasen zelf, vandaar even deze andere naam.

Nog even uitleggen:

We staan op een geheime /P locatie, ergens in de regio. We draaien gewoon een ronde op de PI2NWK repeater zoals je dat bent gewend, maar deze heeft een grote plus. Druppelsgewijs zullen de rondeleiders hints kenbaar maken, die verwijzen naar de locatie waar we ons bevinden. Je raadt het al; het is de bedoeling dat je je fysiek meldt op die locatie om in aanmerking te komen voor één van de drie prijzen.

En die zijn niet mis! De hoofdprijs is een splinternieuwe Yaesu dualband porto, compleet met bureaulader en riemclip en we hebben de programmeerkabel er ook alvast voor je bijgekocht. De tweede prijs bestaat uit twee flessen goede wijn. De derde prijs is nog even een verrassing.

Het inschrijfgeld bedraagt nul, noppes, nada, zero!

Dit is gewoon iets dat we onze leden willen aanbieden namens beide afdelingen. De enige voorwaarde is wel dat je je ingemeld hebt tijdens de ronde, meer niet. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon lekker mee te doen in het net, zonder dat je naar ons op jacht gaat. Uiteraard ding je dan niet mee naar een van de prijzen.

Het houdt dus eigenlijk een beetje het midden tussen een ronde en een vossenjacht. We zijn immers uit te peilen op de ingangsfrequentie van het relais. Maar vooral de zestal hints kunnen je de goede kant op sturen. Luister dus goed naar de rondeleiders!

En dat het gezellig gaat worden staat als een paal boven water, gelet op de ervaringen van de voorgaande Paashaasronde. De koffie staat klaar bij binnenkomst.

Graag tot zaterdag 6 april!

Vanaf 20.00 uur zijn we QRV op de PI2NWK repeater.

Veel plezier en succes!

73,

Organisatie VERON afd. Leiden e.o. & VRZA afd. Kagerland

Eric-Jan PA1EJ
Adrie PD3AR
Henk PE1PYZ
Gert PD0CT

Reacties zijn gesloten.