Kagerland lééft!

2022 ligt alweer een tijdje achter ons en het nieuwe jaar is al even op weg.

Met o.a. de Koude Oorlogdag, diverse lezingen, de PACC, de QSO Party, de WAP en leuke uitstapjes nog vers in het geheugen, zijn we klaar voor 2023. Dit zal ook weer een jaar worden waarin er tal van leuke activiteiten zullen plaatsvinden. Voorlopig staat de QRP-lezing van 11 mei alvast te boek (zie eerder bericht).

Het is ontzettend leuk om te constateren dat er ook uitstapjes op persoonlijke titel door leden worden georganiseerd. Denk hierbij b.v. aan de recentelijke trip naar het Militair Inlichtingenmuseum, welke werd geregeld door Jan PD7MA. Helemaal goed!

Daarnaast zijn er nog de ‘constante factoren’, welke zeker niet onbelangrijk zijn. Zo worden de donderdagse clubavonden in ’t Onderdak steeds drukker bezocht en mogen we ons gelukkig prijzen met de inmiddels zeer populaire PI4KGL Zaterdagavondronde via de Noordwijkse PI2NWK repeater, welke bij toerbeurt wordt geleid door de netcontrollers Martin PA2RUS en Gert PD0CT. Het is inmiddels duidelijk dat er behoefte bestaat aan dergelijke sociale contacten, in beide vormen. Daarnaast zijn de banden met VERON afd. Leiden goed aangehaald en is het zeker denkbaar dat wij in de nabije toekomst gezamenlijk regelmatig iets gaan ondernemen.

Op 6 april staat de AALV op de agenda. Hiervoor ontvangen alle leden een uitnodiging.

Nog even terugkomend op die Koude Oorlogdag in oktober;

We konden alleen maar dromen van een dergelijke belangstelling hiervoor. Meer dan 500 (!) bezoekers  mochten wij verwelkomen op het shack terrein in Oegstgeest! We schrokken er zelf een beetje van, maar gelukkig hebben we de boel in goede banen kunnen leiden. De kers op de taart werd daarnaast gevormd door Leo PA11277, welke erin geslaagd was om nogal wat historische legervoertuigen daar aanwezig te krijgen, waar ook rondritjes mee werden gemaakt. Geweldig! Er waren persberichten verstuurd naar zeer veel media en dat heeft duidelijk zijn vrucht afgeworpen.

Om nog even na te genieten; hieronder een link naar één van de vele publicaties:

Koude Oorlogweekend VRZA: Bezoek Kwaaklaan-terrein mogelijk – Al het nieuws uit Oegstgeest (oegstgeestercourant.nl)

Reacties zijn gesloten.