VRZA QSO Party

Op zondag 20 november organiseert de VRZA weer haar jaarlijkse, landelijke VRZA QSO Party. Het behoeft uiteraard geen nader betoog dat ons clubstation PI4KGL/PA6V hieraan ook weer zal meedoen.

Het duurt slechts drie uurtjes, n.l. van 13.00 tot 16.00 uur (local time) en we maken gebruik van de banden 80m (LSB) en 2m (FM). Hierbij is overigens geen sprake van vaste monitor frequenties, je kunt dus gewoon lekker draaien over de banden.

Let wel: Dit is géén contest, maar gewoon een gezellig samenzijn op de band, waarbij elk station gewerkt kan worden. Het beperkt zich dus zeker niet tot de mede-clubstations. Ook geen snelle 5/9 & 73, maar gewoon alle tijd voor een leuke babbel!

We zullen vanuit de shack, gelegen aan de Kwaaklaan 5 in Oegstgeest, QRV zijn en we hopen dat veel leden zich hiervoor zullen opgeven. Hoe meer mensen, hoe gezelliger!

Dit kan via vrzakgl@gmail.com

Na afloop zullen we ons met z’n allen in de shack te goed doen aan een lekkere Chinese hap. De landelijke vereniging draagt hier ook een financieel steentje aan bij.

73 en graag tot dan!

Reacties zijn gesloten.