Gebouw ’t Onderdak (SEBO)

Gisteren 15 mei ontvingen wij ontvingen wij een bericht van ons onderkomen in Sassenheim welke wij hier 1:1 publiceren en wij hopen net als jullie dat we er weer gauw gebruik van gaan maken. Lees het aandachtig door.

Beste gebruikers,

Op dinsdagavond heeft minister-president Rutte tijdens de persconferentie aangekondigd dat naar alle waarschijnlijkheid vanaf woensdag 19 mei een aantal corona maatregelen wordt versoepeld.

Navraag bij de gemeente naar de mogelijkheden binnen ons gebouw heeft geleerd dat er helaas nog maar beperkt activiteiten kunnen worden hervat. Dat omvat o.a. muziek-, dans- en toneellessen en repetities. Daarbij geldt een maximum van 30 personen en dient, indien mogelijk, een mondkapje te worden gedragen. Binnensporten zijn ook weer toegestaan maar er mogen geen officiële wedstrijden worden gehouden. Vergaderingen en andere bijeenkomsten zijn echter nog niet toegestaan! Een compleet overzicht van de nieuwe situatie die overigens komende maandag 17 mei nog wel moet worden bevestigd, is te lezen op de website van de rijksoverheid:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/vraag-en-antwoord/persconferentie-11-mei-in-eenvoudige-taal

Het bestuur van SEBO hoopt dat hiermee een eerste stap wordt gezet naar normalisering van het gebruik van ’t Onderdak.

Wij gaan ervan uit dat u allen zich strikt aan deze versoepelde maatregelen zult houden en wensen u nogmaals heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Met vriendelijke groet,

Paul van Riet,
Voorzitter SEBO

Reacties zijn gesloten.