Voorspoedig Nieuwjaar

In de eerste plaats natuurlijk voor iedereen een heel gelukkig en voorspoedig nieuwjaar 2021 in de hoop dat dit veel goeds en club activiteiten gaat brengen. En natuurlijk verwelkomen wij ook ons eerste nieuwe lid van 2021 uit VOORSCHOTEN.

Op het moment van schrijven van deze nieuwsbrief, is het ONDERDAK zeker nog tot de eerste week van februari volledig gesloten, het is natuurlijk zeer frustrerend maar we moeten gewoon geduld hebben. Ondertussen hebben wij de shack weer geïnspecteerd en wat water absorbers geplaatst wegens geringe vocht overlast verder is alles werkend en hebben we ook alweer de eerste LOCATOR contest gedaan, welke elke 2e dinsdag van de maand is. Start 20.00u. Het zou leuk zijn als u zich ook eens aanmeld op 2 meter FM op PI4KGL. Ook zoeken we in wisseldienst nog enkele operators die ons kunnen bijstaan.

Wim Visch PG9W
VZ en PM VRZA Afd. KAGERLAND PI4KGL/PA6V

Reacties zijn gesloten.