Hoe gaat het er nu mee?

Ja we zitten gekluisterd aan huis, de meeste van ons denk ik toch, maar wat doen we dan op het gebied van hobby, alle kapotte spullen thuis repareren, een behangetje plakken, schilderen of jezelf vervelen. Dat is nogal wat en als je om je heen kijkt missen we toch wel het een en ander. We hadden op de club een winter BBQ willen organiseren, ja echt buiten hoor met vuurkorven en zo en lekkere hapjes, de nieuwjaarsreceptie missen we ook al. Toch gaan we niet bij de pakken neerzitten en blijven we plannen, een zomer BBQ dan maar? Of een radio opdrachtenrit, dat deden we 30 jaar terug al en dat was lachen gieren brullen. Wie van jullie zou in het bestuur willen zitten als organisator van het “buitengebeuren”?

Wie schrijft er eens een leuk stukje hoe hij/zij/samen door de CORONA heenkomen, kortom beste leden laat eens wat van jullie weten.

Allemaal gegroet en tot horens op de band?

Wim Visch PG9W
VZ en PM VRZA Afd. KAGERLAND PI4KGL/PA6V

Reacties zijn gesloten.