CQWW DX Contest

In het weekend van 24 en 25 oktober willen wij weer met PA6V meedoen met de CQ WW DX Contest. Dit is een 48 uurs contest, begint in de nacht van vrijdag op zaterdag en eindigt in de nacht van zondag op maandag. Wil je meedoen dan kan je inloggen op https://www.pa6v.nl en je beschikbare uren aangeven, ik zal dan een zo mooi mogelijk rooster maken. De club vraagt een bijdrage van 10 euro voor broodjes en drinken. Wil of kan je niet meedoen, dan kan je dit ook aangeven in de contest planner, of mail mij. Zet deze datum dus alvast in je agenda zodat er niets anders tussen kan komen! 🙂

Met vriendelijke groet,
Steven / PD7K Contestmanager

Opm: Wij zullen ruimte maken voor 2 slaapplaatsen, zelf luchtbed en slaapzak meenemen, zodat contesters van verre eventueel kunnen slapen in de portiersloge. Alle faciliteiten zijn aanwezig, toilet, wasgelegenheid en verwarming. Het is geen HILTON maar het kan er mee door.

Reacties zijn gesloten.