De PI4KGL ronde

Zoals al aangekondigd tijdens de zaterdagmorgen uitzendingen op 145.450 MHz, gaan wij verkassen van de zaterdagochtend naar de maandagavond, dit op verzoek van onze luisteraars. De zaterdagochtend was een test en in een straal van >100 Km hebben wij met amateurs om ons heen kunnen werken en prima rapporten mogen ontvangen.

Vanaf nu op maandagavond
Maar het mooie weer, boodschappen doen, naar het strand gaan bleek voor velen belangrijker dan achter de microfoon te zitten. We zullen zien of het in de toekomst meer mensen aantrekt. Vanaf morgenavond 6 juli zullen wij weer QRV zijn op 145.450 MHz van 20.00 – 21.00 local time, dus tot werkens.

Operators
Overigens zoeken wij nog steeds operators, zodat niet steeds dezelfde mensen de tent openhouden. Uiteraard doen wij dit in overleg met jullie. Aanmelden op het bekende adres vrzakgl@gmail.com

Reacties zijn gesloten.