45ste Landelijke Radio Vlooienmarkt afgelast

Beste leden van de VRZA afdeling Kagerland.

Gisteravond laat ontvingen wij van de stichting “BRAC” het volgende bericht dat voor zichzelf spreekt:

45ste Landelijke Radio Vlooienmarkt 2020

Beste standhouder,

Helaas zien wij ons genoodzaakt de 45ste Landelijke Radio Vlooienmarkt op 21 Maart niet door te laten gaan. Het verloop van de uitbraak van het Coronavirus neemt zulke vormen aan dat extra preventieve maatregelen geen voldoende zekerheid meer bieden voor u, onze medewerkers en bezoekers.

Het verschuiven van de markt naar een later tijdstip bleek ook niet mogelijk zonder andere evenementen voor de voeten te lopen. Er blijft ons daarom alleen de weg van het annuleren van de 45ste Landelijke Radio Vlooienmarkt over. Wij hopen op uw begrip voor deze keuze.

De komende week zullen wij de gemaakte reserveringen aan u retourneren.

Met vriendelijke groeten, Stichting BRAC
Rens Schoones PA3FGA, voorzitter secretaris

Reacties zijn gesloten.