VRZA Kagerland Maandelijkse Tafeltjesverkoop

Op veler verzoek en teruggrijpend op het succes van de eerste proef in januari Organiseert onze afdeling op donderdagavond 26 september, weer een “Tafeltjesverkoop” op ons honk in het “Onderdak” te Sassenheim. De vriendschappelijke en gezellige sfeer die er in januari op die avond was, is mede de reden, dat er door de leden om herhaling van dit gebeuren is gevraagd.

En het succesvol tegen een vergoeding helpen verhuizen van allerlei aangeboden goederen , was voor de tafelhouders achteraf ook de moeite waard. De opzet van dit gebeuren was, om op iedere laatste donderdag avond van de maand een tafeltjes verkoop te houden. Met het enthousiaste animo voor dit club gebeuren, en als dit ook zo blijft, willen we in het vervolg iedere laatste donderdag van de maand dit herhalen. De gang van zaken is als volgt:

Deelname is kosteloos. Er zijn op de avond vier tafeltjes ( 85×85 cm.) beschikbaar. Er zijn nog enkele tafeltjes beschikbaar, dus neem contact op met Maarten.

Hoe krijg je een tafeltje?
Je kunt je via e-mail aanmelden bij ; Maarten PA3ATV – watford31@gmail.com.

VERON leden zijn uiteraard ook van harte welkom om leuk mee te doen.

Wie zich het eerst meldt krijgt tafeltje één en dan in volgorde de andere drie. Er zal duidelijk worden gecommuniceerd over de toewijzing. De datering en tijd op de aanvraag e-mail wordt de leidraad. Deelnemers aan de vorige tafeltjes verkoop zijn tot nader order uitgesloten.

Tip voor de tafelhouder: Zorg voor voldoende wisselgeld munten!

Waar?
Oude School / Theater “Het Onderdak”, Ruimte 6
J. P. Gouveneurlaan 40/a, hoek Parklaan Sassenheim.

Aanvang 20.00 uur. Tafelhouders kunnen vanaf 19.30 hun tafel inrichten.

De ruimte van de lokaliteit is beperkt, faciliteiten zijn:
Zitgelegenheid een beknopt bar assortiment, kapstokken, nette toiletten.
En natuurlijk veel gezelligheid bij het onderling QSO!

Tot ziens op 26 september aanstaande.

Reacties zijn gesloten.