Jubileum: 40 jaar Kagerland

Het grandioze jubileum en de BBQ van het 40 jarig bestaan van de VRZA Afdeling Kagerland PI4KGL op 17 augustus op de zendlocatie in Oegstgeest. Uiteindelijk op de avond, 5 leden van het landelijk VRZA bestuur, 47 afdelingsleden en 3 afdelingsleden van de Veron Afdeling Leiden.

Eindelijk was het dan zover, op zaterdag 17 augustus zou het gaan gebeuren. Na het braamstruik en onkruidvrij maken van het terrein, dank mannen en vrouwen voor jullie tomeloze inzet, kon er begonnen worden met het opzetten van de tenten. Voor de zaterdag was de weersvoorspelling niet zo best, maar het lukte om de tenten droog op te zetten. Dat was maar gelukkig ook, want in de nacht van vrijdag op zaterdag en de zaterdag ochtend vielen er heel veel emmertjes naar beneden. In de middag is het opgeknapt en is het droog gebleven. 

De BBQ welke we door een catering bedrijf hebben laten uitvoeren loog er niet om en er bleef zelfs nog wat over. Zelfs leden van de “oude garde” hebben hun gezicht laten zien en waren er nog 2 personen uit het oprichtingsjaar!

       

De oprichtdatum was al eerder dit jaar, in januari hebben wij al een mooie en tastbare schaal mogen ontvangen van het bestuur, maar was het geen weer voor het buitengebeuren. De zilveren schaal is dus voor deze gelegenheid weer van zijn plek gehaald en nu “pro forma” nogmaals uitgereikt (zie foto) Wij danken dan ook de bestuursleden die op deze avond aanwezig waren en hopen ze wederom te ontmoeten bij het volgende jubileum?

     

Op de foto reikt Ruud Haller PA3RGH Voorzitter van de VRZA de zilveren 40 jarige jubileum schaal uit aan Wim Visch PG9W Voorzitter van de Afdeling Kagerland.

Reacties zijn gesloten.