Vanaf donderdag 6 April elke donderdagavond clubavond vanaf 19:30u

De clubavonden zijn vanaf heden weer op de vertrouwde donderdagavond.

Zoals op het  afgelopen ledenoverleg al naar voren kwam is dat er een grote voorkeur bestaat voor een clubavond op de donderdagavond. We zijn erg blij dat we dit hebben kunnen realiseren voor het gehele jaar. Lokaal 6 in theater het Onderdak is onze ruimte, deze ruimte is 49 m2 groot en is voorzien van :

  • Keukentje met glazen en kopjes
  • Meubilair voor 40 personen
  • Groot projectiescherm
  • WiFi
  • Koffie, thee, drankjes en versnaperingen
  • Parkeerruimte
  • Toiletten
  • Elke donderdagavond van 19:30 – 23:00                                                                                                                                           

Perfect dus voor lezingen, knutselavonden, gezellige clubavonden met versnaperingen. We hopen weer op een ouderwetse opkomst met veel gezelligheid, discussie en beweringen. Ideeën voor een project of thema avond? We willen het graag weten. Contesten zullen we natuurlijk vanuit de communicatiebunker in Oegstgeest blijven doen maar het idee is wel om met PI4KGL weer snel QRV te zijn op de donderdagavonden.

Het adres is:

Cultureel Centrum ’t Onderdak
J.P. Gouverneurlaan 40A – Lokaal 6
2171 ER  Sassenheim

 

Reacties zijn gesloten.