Kagerland clubavonden tot maart 2017 in Voorhout

We zijn verheugd te kunnen melden dat we vanaf heden weer een clubavond kunnen organiseren. Helaas niet in Warmond op onze vaste donderdagavond maar in Voorhout op de vrijdagavond. Om de twee weken kunnen we in deze leuke locatie met gezellige bar terecht. Het kaartsysteem voor de bar wordt gehandhaafd en contant afreken blijft ook mogelijk. De zaal is open van 20:00 u tot 22:00 u waarna we de boel weer netjes achterlaten. De eerste avond is op 18-11-16 en zal in het teken staan van de geschiedenis van de VRZA afdeling Kagerland, Wim, PG9W zal ons aan de hand van foto en filmmateriaal wat meer vertellen over de geschiedenis van onze afdeling. Heb je zelf nog foto’s of een filmpje, contact Wim dan even. In de agenda op onze website staan alle andere clubavonden aangegeven. Het adres van onze tijdelijke huisvesting is:

Gebouw de Spelewey, Breugelhof 8 2215 AB in Voorhout

Tot vrijdagavond 18-11-2016 om 20:00 u

73,

bestuur VRZA afdeling Kagerland

De Spelewey heeft ook een website, link

de-spelewey-grzaal-004_med

Reacties zijn gesloten.