Friese Radio Markt 2016

Inmiddels voor de 38e keer organiseert de afdeling Friese Wouden op zaterdag 28 mei een grote radio- en elektronicamarkt onder de naam “Friese Radio Markt”.

Deze markt vindt plaats in en rondom dorpshuis “De Buorskip” in het prachtige bosrijke Beetsterzwaag (Fr.).

Op de markt kunt u terecht voor juist dat onderdeel wat u al lang zocht, en soms kun je iets aantreffen wat je ook heel goed kunt gebruiken bij je hobby of in je hobbykamer.

De FRM-commissie is inmiddels weer gestart met de voorbereidingen en er hebben zich al weer heel wat handelaren aangemeld voor een standplaats.

Ruim 100 standhouders – zowel particulieren als handelaren – prijzen binnen en buiten hun goederen aan. Ook dit jaar verwachten we weer zo’n 2000 bezoekers. Parkeren kan bijna altijd op korte loopafstand. Er is een speciaal parkeerterrein voor mindervaliden.

De gezelligheid en de gemoedelijke sfeer op de FRM wordt alom geroemd. En niet te vergeten het onderlinge contact en die zendamateur ontmoeten waar je regelmatig een verbinding mee hebt. Dit alles onder het genot van een kop koffie, iets fris en misschien een hapje uit de keuken van dorpshuis “De Buorskip”.

Affiche

Reacties zijn gesloten.