Kagerland CQ WPX Contest

Helaas doordat het paasweekend precies tijdens de CQ WPX Contest valt, zijn er te weinig nacht operators. En omdat we voor de nacht op een andere locatie wilde gaan zitten, hebben we besloten om dit jaar niet tijdens de nachtelijke uren mee te doen.

Het bestuur heeft besloten om dan in iedergeval zaterdag van 10.00 tot 22.00 (lokale tijd) wel mee te doen met de contest. Uiteraard zullen we lang niet zoveel punten scoren als normaal, maar het is niet anders.

In de contestplanner heb ik alle genoteerde tijden gewist en opnieuw een tijdsschema geplaatst. Ik denk dat het de zaterdagmiddag gezellig druk zal zijn, als er genoeg zijn kunnen we wellicht chinees halen…?

Voor iedereen die mee wilt doen met de contest, kan je opnieuw je tijden aangeven in de contestplanner http://www.pa6v.nl

Als de zaterdag erg vol raakt, dan kunnen we eventueel ook zondag nog mee doen.

Locatie zal gewoon in Warmond zijn.

Reacties zijn gesloten.