Clubavonden

De clubavonden van Kagerland worden elke donderdagavond gehouden, gezelligheid staat hierbij voorop. Iedereen met interesse in radiozendamateurisme, radiotechniek of beluisteren van radioberichten. is meer dan welkom! We zijn een actieve vereniging met jonge en iets minder jonge leden. Er worden zelfbouwprojecten georganiseerd, buiten evenementen en we verzorgen samen met de Veron afdeling Leiden leuke technieklessen op scholen. Dit kan een eenvoudig project zijn of maar ook heel pittig om ook de plusklas kinderen uit te dagen. Een techniekles, themales, proefjes een lezing of een rondleiding voor scholen we doen het graag.

Ben je geïnteresseerd in radio en wil je eens bij ons komen kijken of wil je een schoolproject bespreken stuur dan nu een berichtje naar bestuur@pi4kgl.org

De bijeenkomsten vinden plaats in: Sassenheim

In lokaal 6 van theater ’t Onderdak in Sassenheim worden de clubavonden gehouden vanaf 19:30 uur. Het adres is J.P. Gouverneurslaan 40a. Er is een grote parkeerplaats aanwezig.

PI4KGL shack in loods

De loods waard de PI4KGL shack gevestigd was, gezien vanaf de waterkant. Eind 2017 hopen wij te kunnen verhuizen naar onze nieuwe, nog mooiere schack in Oegstgeest.

                                                                                                                                        De communicatie-bunker te Oegstgeest, de mast is te zien achter de boom.

Postadres:
Kwaaklaan 5
2341 NN  Oegstgeest

 

Copyright foto's berust bij de fotografen